Kandidaten voor Yacht-man/vrouw van het jaar

Begin volgend jaar kent het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond naar goede gewoonte zijn jaartrofee toe aan verdienstelijke zeilers en zeilsters.
Dit gebeurt op basis van een kandidatenlijst waaruit het KBYV-bestuur de genomineerden selecteert. Er staan niet minder dan vijf bekroningen op het programma, deze van Yachtman 2002, Yachtvrouw 2002, Yachtingbelofte 2002, Yachtingmanager 2002 en de prijs voor de Fair Play 2002.

De nominaties worden ingewacht tot 27 november. De verkiezing gebeurt door de Raad van Beheer van 4 december 2002. De bekendmaking is voorzien voor begin februari 2003. Niet alleen clubs kunnen kandidaten voorstellen, ook lezers van Clubracer.be kunnen verdienstelijke kandidaten aanmelden bij Ludo Janssens, secretaris-generaal KBYV via onderstaande email:
janssens.ludo@village.uunet.be

Foto: Belgian Boatshow

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: