LVC: PRADA trekt zich terug uit kwartfinales!

  • Author: Ice
    Date: vr, 15/11/2002 - 02:00

PRADA trekt zich terug uit de kwartfinales, een strategische beslissing van het team om niet tegen de Zwitsers van het ALINGHI team te hoeven varen. Ze hadden al een verlies van 3-0 opgelopen.
Door deze beslissing moet PRADA niet uitkomen in de halve finale waar ONE WORLD, ORACLE en ALINGHI het moeten uitvechten.

Omdat PRADA hierbij de kwartfinales verliest moet hij uitkomen in de herkansing kwartfinales die op 23 november beginnen. PRADA's zal in deze herkansing uitkomen tegen een van van de twee winnaars van de kwartfinales die onderaan het klassement stonden in de vorige Round Robins.

Hierdoor krijgt PRADA ook meer tijd om zijn twee boten ITA-74 en ITA-80 te verbeteren.

Meer LVC nieuws:
www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: