LVC: PRADA trekt zich terug uit kwartfinales!

  • Author: Ice
    Date: vr, 15/11/2002 - 02:00

PRADA trekt zich terug uit de kwartfinales, een strategische beslissing van het team om niet tegen de Zwitsers van het ALINGHI team te hoeven varen. Ze hadden al een verlies van 3-0 opgelopen.
Door deze beslissing moet PRADA niet uitkomen in de halve finale waar ONE WORLD, ORACLE en ALINGHI het moeten uitvechten.

Omdat PRADA hierbij de kwartfinales verliest moet hij uitkomen in de herkansing kwartfinales die op 23 november beginnen. PRADA's zal in deze herkansing uitkomen tegen een van van de twee winnaars van de kwartfinales die onderaan het klassement stonden in de vorige Round Robins.

Hierdoor krijgt PRADA ook meer tijd om zijn twee boten ITA-74 en ITA-80 te verbeteren.

Meer LVC nieuws:
www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: