Tegenstanders zijn bekend... op 23 november

  • Author: Yan T.
    Date: di, 19/11/2002 - 02:00

Oneworld koos voor Stars & Stripes als tegenstander, een Amerikaans onderonsje dus. Dit houd in dat het Italiaanse Prada tegen de Zweden zal uitkomen. De winnaars van beide weeral beste over 7 races gaan door naar de halve finale van de Louis Vuitton Cup, de verliezers echter mogen het gebeuren vanop de kant aanschouwen. De races zullen aanvangen nu zaterdag de 23ste. Alinghi en Oracle zijn al zeker van hun plaats in de halve finale.

Meer Louis Vuitton Cup nieuws:
www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: