Nederlandse Europe klasse bestaat 35 jaar!

De Nederlandse Europe Klasse Organisatie (opgericht 1967) bestaat dit jaar 35 jaar en wil dit jubileum zeilseizoen afsluiten met een groot feest. Daarom nodigt het bestuur van de N.E.K.O. elk oud lid en de mensen die ooit iets voor de klasse hebben betekend uit voor het feest dat zal worden gegeven op:

7 december van 20:00u tot 01:00u in het clubhuis van de Rotterdamse Zeilvereening, Kralingse Plaslaan 113, te Rotterdam

Aangezien het voor ons niet mogelijk is om alle adressen van de oud leden te achterhalen willen we aan iedereen, die dit persbericht leest, vragen om het door te geven aan bekenden die ooit wat met de Europe klasse te maken hebben gehad. Immers hoe meer zielen hoe meer vreugd is nog steeds het moto is van de Europe klasse.

Aangezien wij een schatting moeten maken van de hoeveelheid gasten verzoeken wij u om even te laten weten dat u komt op het onderstaande adres.

Secreataris N.E.K.O., Hofdijk 251, 3032 CG Rotterdam, 010-4431722, J.C.van.Lingen@student.hro.nl , europe.knwv.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: