techbabbel: IRC - Voorzeilen en spinnakers

  • Author: Ice
    Date: do, 21/11/2002 - 02:00

De RORC is op de hoogte van het probleem om een goed onderscheid te kunnen maken wanneer het nu een voorzeil of spinnaker is, dit wanneer dat de halve breedte nog 75% van de lengte van de voet (LP) heeft.

De RORC heeft een volledige beschrijving gemaakt van dit probleem en die ons alles zou verklaren:
rorcrating.com"

Op de foto: DIABOLIC (BEL) onder spinnaker © zeilfoto.nl
Meer foto's van zeilfoto.nl:
www.zeilfoto.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: