techbabbel: IRC - Voorzeilen en spinnakers

  • Author: Ice
    Date: do, 21/11/2002 - 02:00

De RORC is op de hoogte van het probleem om een goed onderscheid te kunnen maken wanneer het nu een voorzeil of spinnaker is, dit wanneer dat de halve breedte nog 75% van de lengte van de voet (LP) heeft.

De RORC heeft een volledige beschrijving gemaakt van dit probleem en die ons alles zou verklaren:
rorcrating.com"

Op de foto: DIABOLIC (BEL) onder spinnaker © zeilfoto.nl
Meer foto's van zeilfoto.nl:
www.zeilfoto.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: