techbabbel: IRC - Voorzeilen en spinnakers

  • Author: Ice
    Date: do, 21/11/2002 - 02:00

De RORC is op de hoogte van het probleem om een goed onderscheid te kunnen maken wanneer het nu een voorzeil of spinnaker is, dit wanneer dat de halve breedte nog 75% van de lengte van de voet (LP) heeft.

De RORC heeft een volledige beschrijving gemaakt van dit probleem en die ons alles zou verklaren:
rorcrating.com"

Op de foto: DIABOLIC (BEL) onder spinnaker © zeilfoto.nl
Meer foto's van zeilfoto.nl:
www.zeilfoto.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: