Louis Vuitton Cup: in herkansing niet gevaren

  • Author: Yan T.
    Date: za, 23/11/2002 - 02:00

Wegens te weinig wind werd er vandaag in de herkansing van de kwart finales niet gevaren. Oneworld zou tegen Stars & Stripes uitkomen terwijl de Zweden het tegen de winnaars van de Louis Vuitton Cup editie 2000 ging opnemen in een beste van 7 races. In de late namiddag werd alle hoop op zeilen opgegeven toen de wind nog geen 4 knopen sterk was en volgens het wedstrijd reglement worden er geen races gevaren onder de 7 en boven de 19 knopen wind. De eerste wedstrijd is gepland voor zondag en reservedag dinsdag zal ook als race dag worden beschouwd. De winnaars van deze wedstrijden zullen uitkomen tegen Oracle en Alinghi in de halve finales.

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: