LVC: Herkansing uitgesteld, wegens teveel wind!

  • Author: Yan T.
    Date: zo, 24/11/2002 - 02:00

Voor de tweede maal tijdens de herkansing van de kwartfinales moet het wedstrijdcomité uitstellen. Van het een uiterste in het andere. Al van voor de wedstrijden konden beginnen was er al een jacht met brokken. De Zweden braken hun spi-boom onder het slepen in zware zee naar het parcours. Geluk bij een ongeluk dus toen het comité de wedstrijd voor vandaag afblies. Hopelijk is het weer ons morgen beter gezind.

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: