Herkansing LVC 3de keer uitgesteld!

  • Author: Yan T.
    Date: ma, 25/11/2002 - 02:00

Wat te doen als er geen wind is...
Prada en Team Dennis Conner hebben bij de arbiters een aanvraag ingediend om het penalty punt dat Oneworld verleden maand kreeg te herzien en er een nieuwe uitspraak over te doen.

Maar, de dag zou niet compleet geweest zijn als er geen opwinding op het water zou hebben plaatsgevonden.Er werd een race gehouden met negen volgboten. En de volgboten van die mannen zijn PK gewijs allen hoogstandjes qua snelheid.De race was een eenvoudige heen en terug wedstrijd. Seconden na het afvuren van het startsignaal was het de weersvoorspellings boot van Team New Zealand geschipperd door locale expert Mike Quilter die een duidelijke leiding had met de arbiters boot in de 2de plaats. Op de weg terug was het de lage zwarte Zoomer van Viktory Challenge die de 2de plaats van de arbiters kon afsnoepen maar was niet in staat om de ereplaats te behalen die op naam van Quliter stond. Een protest van de Zweden kort na de finish werd met zwarte vlag door de arbiters weggevaagd.

Dit betekend dat de beste van zeven races tussen Oneworld / Stars & Stripes en Prada / Victory morgen (lees vannacht) zal worden gezeild als het weer het toelaat.

Meer Louis Vuitton Cup nieuws:
www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: