Het Belgacom Sailing Team krijgt nieuwe decoratie!

Slechts enkele dagen na hun terugtrekking uit de Route du Rhum is het Belgacom Sailing Team opnieuw aan het werk gegaan. De werf in Port la Forêt is tot in de puntjes opgepoetst om de trimaran vanaf donderdag te onthalen voor zijn jaarlijks "groot onderhoud. Hij zal er inderdaad met zijn huidige turkooizen kleur binnengaan, maar er opnieuw uitkomen met een nieuw Belgacom-jasje. De nieuwe decoratie van de boot zal u in de lente voorgesteld worden,....nog even geduld dus!

Er zullen ook verscheidene verbeteringen aangebracht worden. Het voorbije seizoen was immers zeer leerrijk!

www.belgacomsailing.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: