VIDEO: Tonnerre @ RolexMiddleSeaRace!

  • Author: Ice
    Date: ma, 25/11/2002 - 02:00

Toon Puttemans een Belgische wedstrijdzeiler die we regelmatig tegenkomen tijdens tal van intenationale wedstrijden en crewmember van ons Clubracer team heeft een opmerkelijke foto en video reportage gemaakt vanop de TONNERE de BRESKENS tijdens de Rolex Middle Searace 2002.

Naar studio TUNAFISH:
http://users.skynet.be/studiotunafish/tonnerre/index.html

Volgende week meer video vanuit de eerste spreader, vanuit de spinnakerpole en ook van dolfijnen, deze gaat Toon op het einde van de week compresseren.
Dus zeker terugkomen naar deze site.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: