VIDEO: Tonnerre @ RolexMiddleSeaRace!

  • Author: Ice
    Date: ma, 25/11/2002 - 02:00

Toon Puttemans een Belgische wedstrijdzeiler die we regelmatig tegenkomen tijdens tal van intenationale wedstrijden en crewmember van ons Clubracer team heeft een opmerkelijke foto en video reportage gemaakt vanop de TONNERE de BRESKENS tijdens de Rolex Middle Searace 2002.

Naar studio TUNAFISH:
http://users.skynet.be/studiotunafish/tonnerre/index.html

Volgende week meer video vanuit de eerste spreader, vanuit de spinnakerpole en ook van dolfijnen, deze gaat Toon op het einde van de week compresseren.
Dus zeker terugkomen naar deze site.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: