VIDEO: Tonnerre @ RolexMiddleSeaRace!

  • Author: Ice
    Date: ma, 25/11/2002 - 02:00

Toon Puttemans een Belgische wedstrijdzeiler die we regelmatig tegenkomen tijdens tal van intenationale wedstrijden en crewmember van ons Clubracer team heeft een opmerkelijke foto en video reportage gemaakt vanop de TONNERE de BRESKENS tijdens de Rolex Middle Searace 2002.

Naar studio TUNAFISH:
http://users.skynet.be/studiotunafish/tonnerre/index.html

Volgende week meer video vanuit de eerste spreader, vanuit de spinnakerpole en ook van dolfijnen, deze gaat Toon op het einde van de week compresseren.
Dus zeker terugkomen naar deze site.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: