VIDEO: Tonnerre @ RolexMiddleSeaRace!

  • Author: Ice
    Date: ma, 25/11/2002 - 02:00

Toon Puttemans een Belgische wedstrijdzeiler die we regelmatig tegenkomen tijdens tal van intenationale wedstrijden en crewmember van ons Clubracer team heeft een opmerkelijke foto en video reportage gemaakt vanop de TONNERE de BRESKENS tijdens de Rolex Middle Searace 2002.

Naar studio TUNAFISH:
http://users.skynet.be/studiotunafish/tonnerre/index.html

Volgende week meer video vanuit de eerste spreader, vanuit de spinnakerpole en ook van dolfijnen, deze gaat Toon op het einde van de week compresseren.
Dus zeker terugkomen naar deze site.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: