ISAF kiest voor Splash als jeugdboot!

De Splashklasse heeft opnieuw een internationaal succes behaald.
Tijdens de jaarvergadering van de International Sailing Federation (ISAF) op Cypres is besloten om de Splashklasse op te nemen als deelnemende boot aan de JEUGDWERELDKAMPIOENSCHAPPEN VAN DE ISAF 2004 in Polen. Het evenement wordt gehouden in Gdynia (Polen) van 8 tot 17 juli 2004.

Tijdens dit evenement zullen de volgende klassen deelnemen aan dit kampioenschap:

Splash meisjes
Laser jongens
420 jongens en meisjes
Hobie Cat jongens en meisjes
Mistral jongens en meisjes

Voor dit evenement zullen de beste jeugdzeilers en zeilsters (tot 19 jaar) van de wereld worden uitgezonden, om aan dit kampioenschap deel te nemen.

Door de verkiezing van de Splashklasse is dit een doorbraak van een uit Nederland afkomstige jeugdklasse.
Ondertussen vaart de Splashklasse al wereldwijd in meer dan 15 verschillende landen. Aansluitend aan het jeugdwereldkampioenschap 2004, zal ook het wereldkampioenschap Splash en het Europese kampioenschap Flash op dezelfde locatie in Polen worden verzeild.

www.splash-boat.com
www.splashclass.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: