16de dag uitstel in de Louis Vuitton Cup!

  • Author: Yan T.
    Date: vr, 13/12/2002 - 02:00

We hebben 2.2meter golven en een gemiddelde van 28 knopen wind aan Bean Rock (Hauraki Golf) met 30 knopen in de vlagen zei Peter Reggio (race officier). Dit was de 16de dag in deze Louis Vuitton Cup dat er niet gezeild werd.

Russel Coutts op Alinghi leidt in deze halve finale voor Chris Dickson op Oracle BMW Racing met 3-0 in een beste van 7 races. Coutts heeft nog 1 overwinning nodig om door te gaan naar de finale beginnende op 11 januari.

Peter Gilmour op Oneworld staat gelijk met Francesco De Angelis op Prada met 1-1. Oneworld is wel gebonden aan 1 penalty punt en moet dus nog 3 wedstrijden winnen om door te gaan naar de herkansing van de halve finale waar ze het dan zullen moeten opnemen tegen de verliezer van de Alinghi-Oracle wedstrijd.

Meer Louis Vuitton Cup nieuws:

www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: