KINGFISHER 2 te water! (GBR)

Kingfisher 2 (ex-Orange) is deze week te water gelaten vanuit de loodsen van de Britse GBR Challenge basis te Cowes. Kingfisher2 gaat onder de nieuwe kleuren van B&Q en Castorama, de leveranciers van tuin en woningbouw producten onder Kingfisher PLC groep. (redacteur: geen groot schilderwerk deze keer, de hoofdkleur blijft oranje).

Ellen en Team Kingfisher zijn van plan om het Jules Verne Record
te breken midden januari. Het 110 voets mega racemonster zal binnen enkele dagen onder moter van Cowes naar Cherbourg varen om haar nieuwe carbon mast van 38 meter in ontvangst te nemen.

www.teamkingfisher.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: