Prijsuitreiking ARC2002 te St. Lucia

  • Author: Ice
    Date: di, 24/12/2002 - 02:00

Op 21 december, 27 dagen na de start in Las Palmas op Gran Canaria hebben de deelnemers van de 150 jachten in de Atlantic Rally for Cruisers 2002 de prijsuitreiking mogen vieren te Rodney Bay in St Lucia, een van de mooiste eilanden van de Antille. De 2700 mijlse oversteek heeft voor de deelnemers met behulp van de Noordoostelijke passaat gemiddeld 12 tot 24 dagen geduurd.

De totale uitslag voor de ARC2002 zijn berekent volgens de ARC handycap formule, die gelimiteerd motorgebruik toelaat. Voor Divisie I (cruising) zijn de rsultaten per klasse ingedeeld. Jachten in Divisie II (racing, zonder motor) zijn berekend onder de door ons bekende RORC/UNCL IRC handycap, maar hebben ook een ARC handycap voor een resultaat in de totale uitslag.

Meer info en volledig verslag met alle persberichten op:
http://www.worldcruising.com/arc/english.htm

De uitslagen in Adobe Acrobat PDF format:

Bekijk ARC2002 Overall Results

foto: Copyright © Challenge Business

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: