Prettige kerstdagen en denderende starts in 2003!

  • Author: Ice
    Date: do, 26/12/2002 - 02:00

Feesten als de beesten, dat doen we toch allemaal. U mag ons niet kwalijk nemen dat uw geliefd raceblad 1 week niet verschijnt. Maar op 3 januari zijn we er weer. We hopen van u hetzelfde, en wensen u alvast een uiterst gezellig eindejaar en denderende starts 2003.

Op 6 januari weten we welke boten beide teams genbruiken in de finale van de Louis Vuitton Cup.De eerste race dag van deze finale zal op 11 januari plaatsvinden (indien het weer het toelaat).

Tot volgend jaar!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: