Prettige kerstdagen en denderende starts in 2003!

  • Author: Ice
    Date: do, 26/12/2002 - 02:00

Feesten als de beesten, dat doen we toch allemaal. U mag ons niet kwalijk nemen dat uw geliefd raceblad 1 week niet verschijnt. Maar op 3 januari zijn we er weer. We hopen van u hetzelfde, en wensen u alvast een uiterst gezellig eindejaar en denderende starts 2003.

Op 6 januari weten we welke boten beide teams genbruiken in de finale van de Louis Vuitton Cup.De eerste race dag van deze finale zal op 11 januari plaatsvinden (indien het weer het toelaat).

Tot volgend jaar!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: