Prettige kerstdagen en denderende starts in 2003!

  • Author: Ice
    Date: do, 26/12/2002 - 02:00

Feesten als de beesten, dat doen we toch allemaal. U mag ons niet kwalijk nemen dat uw geliefd raceblad 1 week niet verschijnt. Maar op 3 januari zijn we er weer. We hopen van u hetzelfde, en wensen u alvast een uiterst gezellig eindejaar en denderende starts 2003.

Op 6 januari weten we welke boten beide teams genbruiken in de finale van de Louis Vuitton Cup.De eerste race dag van deze finale zal op 11 januari plaatsvinden (indien het weer het toelaat).

Tot volgend jaar!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: