De WINDROSE in de NORTH ATLANTIC CHALLENGE

De 46 meter lange schoener zal in 2003 deelnemen aan de DaimlerChrysler North Atlantic Challenge. Reeds 32 jachten hebben al ingeschreven.
De DaimlerChrysler North Atlantic Challenge is een offshore wedstrijd die gehouden wordt ten ereb vab het 100 jarige bestaan van de hamburgse jachtclub HVS: "Hamburgischer Verein Seefahrt".
De WINDROSE vaart momenteel onder Britse vlag (Cayman Islands); maar is eigenlijk een Nederlands project.

Niet vergeten dat we met de PAMYRA BEN met het Clubracer.be team deze grote jongen reeds 3X verslagen hebben tijdens de jaarlijkse Voiles des St-Tropez wedstrijden. Dit zijn wel inshore races dus de capaciteiten van de WINDROSE komen pas goed tot zijn recht tijdens de Atlantische wedstrijden, dat heeft hij dit jaar nog is bewezen met het nieuw Tranatlantisch record voor schoeners op zijn naam te zetten.
Meerdere goede resultaten van de WINDROSE vinden we terug in de UBS Oyster Regatta, Antigua Classic Week, de Megayacht Challenge en de Antigua Race Week.

We wensen het prachtige schip en de crew veel succes toe!

Meer info over de North Atlantic Challenge:
www.dcnac.de

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: