Madiba Racing Team in de Cape-to-Rio Race!

Op 11 januari 2003 start het Madiba Racing Team in de roemruchte Cape-to-Rio Race, een van de eerste en grootste transoceanische zeilraces die van Kaapstad naar Rio de Janeiro verloopt, om te strijden voor de eerste plaats. Het bijzondere aan de deelname van het Madiba Racing Team is dat zij de enige deelnemers zijn die zich in gaat zetten voor een goed doel en met name het Nelson Mandela Children's Fund. Het team zal tijdens de trainingen en de race op de voet gevolgd worden door een professioneel camerateam.

Door deze unieke deelname wordt de inzet van het team nu al een met een hoop belangstelling uit de media gevolgd.

Meer info:
www.madibaracingteam.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: