Illbruck vecht voor sponsors

Illbruck kan nog steeds de eerste Duitse boot zijn die deelneemt aan de America's Cup als er sponsorgeld gevonden wordt in een van de komende dagen

.

Een woordvoerder van het Duitse syndicaat vertelde het persbureau Reuters: "There is still some hope. Negotiations are still taking place with various potential sponsors, either to take over the whole campaign or to be the sole sponsors."

Een slordige 15 miljoen euro moet het Illbruck syndicaat bij mekaar zien te krijgen.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: