Van Uden Reco regatta opent het zeilseizoen

In het weekend van 20 & 21 april wordt de Van Uden Reco regatta gezeild op het Grevelingenmeer vanuit Marina Port Zélande. Er wordt gezeild in de klassen IMS, ORC, Toer en deeenheidsklassen J/22, J/24, First 40.7, X-99, Max Fun en eventueel X-79 en First 31.7

Spijtig dat dit evenement samenloopt met de Antbrest Race. Maar de betere zeilteams en zeilers zullen deze buitenkans om zo vroeg al op het seizoen de krachten te meten niet laten liggen.

Enkele zeilteams waaronder Van Uden, Team Heiner, Maas tank, en diverse eenheidsklassen hebben hun deelname reeds toegezegd.

www.grevelingencup.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: