Volvo Ocean Race leiders passeren de evenaar

Brazillië, Tyco and Assa Abloy passeren nu de evenaar. Illbruck aan kop gevold door Tyco op een afstand van slechts 6 minuten.
Illbruck schipper John Kostecki meldt ons: "The few miles that we have as a lead at the moment we know can go away quickly in a cloud."

Tijdens het weekend zijn er in de achterhoede nog wat verschuivingen geweest, terwijl team SeB zich heeft opgeklomen tot de zesde plaats zijn Amer sports One gevolgd door vrouwenboot Amer Sports Too naar de laatste plaats gezakt.

Lisa McDonald, schipper van Amer Sports Too maakt nog geen voorspelling voor het resultaat zo vroeg in de etappe maar voegt daar wel aan toe dat de lady's nu 20.000 zeemijl ervaring hebben opgedaan en dat betekent toch iets zij ze.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: