Illbruck vergroot zijn voorsprong met 5 mijl

Illbruck slaat een home run naar huis door nog is 5 mijl verder uit te lopen op zijn achtervolgers die nu meer dan 30 mijl bedraagt.
Door in oscillerende wind van 120° met 15knopen to 140° met 24knopen constant af te kruisen (lees gijpen) heeft dit resultaat tot gevolg.Het verschil tussen Tyco en Assa Abloy is bij het passeren van Barbuda gisteren kleiner geworden en zo is het gevecht voor de 2de plaats hardnekkiger dan ooit met nog 900 mijl te gaan.

Amer Sports One is haar 5de plaats aan het verdedigen tegen News Corp door elke tactische maneuvre van elkander te analyzeren en wachten tot de wie de eerste fout maakt.

1 llbruck
2 Team Tyco
3 Assa Abloy
4 Team SEB
5 Amer Sports One
6 News Corp
7 Amer Sports Too
8 djuice

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: