Illbruck & ASSA ABLOY nu nek aan nek

Met nog 140 mijl te gaan tot de finish in Miami is Assa Abloy tot een 1/2 mijl genadert van Illbruck de leider in de VOR.Dit gaat echt een cool gevecht worden tot aan de finish met niet te vergeten Tyco die maar 10 mijl achterop ligt.

Zonder de grote downwind gennaker is Illbruck kansloos tegen het Zweedse jacht Assa Abloy.Alles zal afhangen van hoe snel ze hun gennaker hersteld krijgen want die extra paardekracht zullen ze zeker nodig hebben aan de finish in Miami.

Huidige posities om 16u GMT:

1) Illbruck , ETA 22u48
2) Assa Abloy, ETA 22u52
3) Team Tyco, ETA 23u46
4) Team SEB, ETA +1D 03u42
5) News Corp, ETA +1D 04u39
6) Amer Sports One, ETA +1D 06u31
7) Djuice ETA, +1D 18u31
8) Amer Sports Too, ETA +1D 18u33

dit alles life op www.volvooceanrace.com positionreport

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: