ORANGE terug op kruissnelheid

Orange heeft terug zijn zeilprestaties de laatste 24h aanzienlijk weten te verbeteren.Op donderdagmorgend 08u plaatselijke tijd heeft de maxi-catamaran een slordige 491 mijl weer weten afleggen tegen een gemiddelde van 20.47 knoop.
Sinds de start 26 dagen geleden heeft zij al 10967 zeemijlen achter de rug.

De weersomstandigheden zijn aanzienlijk verbetert tegenover de verstoorde weerpatronen van de laatste dagen.Alleen de communicatie naar de wal toe heeft zo zijn glimps maar wij trachten u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes.

Officiële website van het orange team:
http://www.maxicatamaran-orange.com

Onze voorgaand artikel over de Orange:
Orange gaat als een speer

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: