SPI OUEST-FRANCE dag 1

Van Uden Logic goed op dreef in de Mumm30 klasse: 2X een vijfde plaats in een veld van 23 boten.
Ook het Belgische team ARCOMET heeft een 2de en een 5de gevaren in een veld van 10 en staat overal in de sportklasse op een 5de plek.
General Tapioca (IRC2) heeft ook een 8ste plek kunnen varen en brengt hem op een 8 overal.
OXYGEN (IRC5) heeft wat achterstand met een 22ste en een 15de plaats in een veld van 27 en dit 6min30sec achter zijn snelste zusterschip COURRIER NORD ook een IMX40 die zich toch op een 3de plek weten wurmen.

Niets verloren niks gewonnen, aan het eind van de serie worden de prijzen uitgedeelt en wij zullen u op de hoogte houden.

Amateurs, overhypte hobbyïsten en broodzeilers alles kom je tegen op de 24ste SPI OUEST-FRANCE, de grootste vloot ginder bestaat nog steeds zoals alle voorgaande jaren uit de bekende Franse First class 8 klasse met 76 boten.

Meer info vind u op:www.spi-ouestfrance-sfr.com/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: