ICE BELT SCHIPPER VAN TEAM ARCOMET UIT Z'N BED!!

  • Author: Ice
    Date: za, 30/03/2002 - 02:00

Beluister het gesprek met ons mee van ICE de racejunkie met het Belgisch zeilteam ARCOMET, u hoort daar Franz Hauwer(B) de schipper en Gwyn Hagenaers(B) zijn rechterhand na hun eerste seriedag te SPI OUEST-FRANCE.
Clubracer heeft voor u de Benelux primeur om onze Nederlandse en Belgische wedstrijdzeilers in alle uithoeken van de wereld op de voet te volgen en de sfeer ginder aan boord bij u op PC te krijgen.

Ook uw team kan tijdens buitenlandse evenementen op deze manier gevolgt worden, voor meer info:redactie@clubracer.be

Beluister het fragment:

[streaming .wav] en denk erom geen ondertitels hier, goed luisteren is de boodschap want schippers hebben zo hun eigen dialect.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: