ICE BELT SCHIPPER VAN TEAM ARCOMET UIT Z'N BED!!

  • Author: Ice
    Date: za, 30/03/2002 - 02:00

Beluister het gesprek met ons mee van ICE de racejunkie met het Belgisch zeilteam ARCOMET, u hoort daar Franz Hauwer(B) de schipper en Gwyn Hagenaers(B) zijn rechterhand na hun eerste seriedag te SPI OUEST-FRANCE.
Clubracer heeft voor u de Benelux primeur om onze Nederlandse en Belgische wedstrijdzeilers in alle uithoeken van de wereld op de voet te volgen en de sfeer ginder aan boord bij u op PC te krijgen.

Ook uw team kan tijdens buitenlandse evenementen op deze manier gevolgt worden, voor meer info:redactie@clubracer.be

Beluister het fragment:

[streaming .wav] en denk erom geen ondertitels hier, goed luisteren is de boodschap want schippers hebben zo hun eigen dialect.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: