Nederlanders scoren tijdens optimist paasregatta

Bijna 2 podiumplaatsen onder de Nederlanders met nu in de tussenstand op 1: Steven Fevre(NL) en 2: Mandy Mulder(NL) De eerste Belg momenteel op een 13de plek: Laura Maes(B) en dit in een mega groot veld van 229 Optimisten.

Een prachtig paasweekend is het voor deze jongens en meisjes tijdens de Braasemermeer Easter Regatta 2002 maar het is nog niet afgelopen want op maandag hebben we nog de laatste races de goude, zilveren en bronze finale.

Wij houden u op de hoogte.

Meer info vind je bij:
www.braassemermeer.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: