SPI OUEST-FRANCE dag 2 & 3

VAN UDEN LOGIC had een goed gemiddelde met een 5,4,6 en 3de plek, maar een ZFP en daardoor een 13de in reeks 4 zal hem aanzienlijk achteruit brengen in het eindresultaat.

ARCOMET in de 6de reeks een 1ste plaats, niet echt een continuiteit want de voorgaande 6de en 2X 7de plek in reeks 3,4 en 5 heeft ze geen goed gedaan in het eindklassement maar voor deze jongens een dikke proficiat met die eerste plek want ze hebben hun sportboot (Maxfun25) nog maar enkele weken in hun bezit en hun nieuwe zeiltjes zijn nog maar net uit de cadeauverpakking.

OXYGEN(B)(IMX40) weet zich een 5de plaats te veroveren in de 4de reeks maar een 11de plek in de 3de reeks kan hem nog niet naar een podiumplaats brengen.

Met General Tapioca(B) gaat het ook niet zo best want een 8ste plek en weeral een DNS kost hem veel punten.

De resultaten komen maar met mondjesmaat binnen en zijn nog niet volledig voor dag 2 & 3 en zijn nog niet 100% maar we zullen jullie S.A.P. up to date informatie doorspelen.

Officiële website:www.spi-ouestfrance-sfr.com/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: