Minister Tineke Netelenbos verricht startschot Race of the Classics

Op maandag 22 april om 14.00u zal de minister van Verkeer en Waterstaat Tineke Netelenbos in de Veerhaven van Rotterdam het startschot geven voor een uniek internationaal zeilspektakel: de Race of the Classics.

Deze zeilrace, die naast Rotterdam ook Oostende en Ramsgate (Engeland) aandoet, en zal finishen in Amsterdam, is de afgelopen 13 jaar een begrip geworden in de Nederlandse zeilwereld. Met 20 deelnemende schepen, bemand door zo’n 350 studenten, is het evenement uitgegroeid tot de grootste klassieke zeilrace voor studenten in Europa!!

www.hrotc.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: