Missie volbracht:Kaap Hoorn gerond

  • Author: Ice
    Date: za, 13/04/2002 - 02:00

Missie volbracht voor ORANGE, de laatse kaap is gerond en zijn nu onderweg naar Brest (FRA).
Kaap Hoorn werd vanmorgen gerond om 10.25 uur in voor de verandering mistige omstandigheden.Voor velen van de crew een symbolische passage, fier en trots op hunzelf waarbij terugdenkent aan allen die er ooit hun leven hebben bij verloren.

De Orange heeft hierbij ook een nieuw record op zijn naam geschreven het snelst de pasific oversteken en zullen daarom vanavond toosten met hun laatstste fles Burgundy, de schipper en zijn bemanning hebben het verdient want ze hebben al meerde chaotische momenten tijdens deze jacht naar de Jules Verne trophy meegemaakt.

Meer info op:
http://www.maxicatamaran-orange.com

Nick Moloney's site:www.nickmoloney.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: