Nieuw filmpje ORANGE

  • Author: Ice
    Date: za, 13/04/2002 - 02:00

De crew aan boord van ORANGE "Bruno Peyron's maxi-cat Orange beukend van golf naar golf door de zuidelijk Oceaan in huilende en snijende wind. Met nog een paar mijl te gaan voor Kaap Hoorn die ze zaterdag 13 april rond de middag zullen ronden.

bekijk hier het filmpje:
[Modem 56k] [Kabel/ADSL]

U heeft wel Realplayer nodig.

Je kan dit alles ook op de voet volgen op de officiële site:
http://www.maxicatamaran-orange.com

Nick Moloney's site:www.nickmoloney.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: