Nieuw filmpje ORANGE

  • Author: Ice
    Date: za, 13/04/2002 - 02:00

De crew aan boord van ORANGE "Bruno Peyron's maxi-cat Orange beukend van golf naar golf door de zuidelijk Oceaan in huilende en snijende wind. Met nog een paar mijl te gaan voor Kaap Hoorn die ze zaterdag 13 april rond de middag zullen ronden.

bekijk hier het filmpje:
[Modem 56k] [Kabel/ADSL]

U heeft wel Realplayer nodig.

Je kan dit alles ook op de voet volgen op de officiële site:
http://www.maxicatamaran-orange.com

Nick Moloney's site:www.nickmoloney.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: