Nieuw filmpje ORANGE

  • Author: Ice
    Date: za, 13/04/2002 - 02:00

De crew aan boord van ORANGE "Bruno Peyron's maxi-cat Orange beukend van golf naar golf door de zuidelijk Oceaan in huilende en snijende wind. Met nog een paar mijl te gaan voor Kaap Hoorn die ze zaterdag 13 april rond de middag zullen ronden.

bekijk hier het filmpje:
[Modem 56k] [Kabel/ADSL]

U heeft wel Realplayer nodig.

Je kan dit alles ook op de voet volgen op de officiële site:
http://www.maxicatamaran-orange.com

Nick Moloney's site:www.nickmoloney.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: