Dragrace naar Baltimore

Kostecki's ILLBRUCK Challenge en McDonald's ASSA ABLOY zijn nu aan het vechten voor eerste plek.Illbruck met zijn perfekt arsenaal aan zeilen nu in het voordeel.Bij het neerschrijven van dit verslag kunnen de posities al verandert zijn men kan best de link positionrapport volgen om up to date te blijven.

Tijdens deze deathmatch gevolgt in hun kielzog door de rest van de vloot buiten Amer Sports Too die wat achter blijft en duidelijk een anderes koers is gaan varen.
Het was trouwens een goeie start voor deze dames.

Deze ettape lijkt een echte dragrace naar Baltimore aan het worden, maar niet vergeten dat Brunell Sunergy deze ettape 4 jaar geleden zeer onverwacht gewonnen had door een extreem andere koers te varen dan de rest van de vloot.
We zullen zien en houden u op de hoogte.

Officiële VOR site:
www.volvooceanrace.com
en voor een positie in detail:
www.volvooceanrace.com positionreport

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: