Grootschoot kan gevierd worden op Orange

ORANGE heeft geluk dat ze op zaterdag 20 april om 20uur plaatselijk tijd een bezeilde koers zijn kunnen gaan varen op vol tuig met masttop gennaker. Ze hebben kontakt gemaakt met de zuidoostelijkk trade winden en zijn nu op kruissnelheid (20 knopen) onderweg naar de evenaar.

Goeie zet van Bruno Peyron om de evenaar te passeren via de oostelijke route en hopen zo maar 4 dagen in de Doldrums te zitten.
Deze route lijkt meer op een lanceerplatform om de Noord Atlantische oceaan binnen te komen citeert hij ons nog via email.

Uitgebreid nieuws op:
www.maxicatamaran-orange.com/site/en/index2.cfm

anticycloon: hart van een hoge drukgebied

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: