27 en 28 april Openingsweekend Breskens

De Scheldemondraces staan open voor alle boten met een geldige meetbrief uit de klassen IMS, ORC Club en IRC.
De wedstrijden worden gehouden onder de 'Regels voor Wedstrijdzeilen' (RvW) van de I.S.A.F. 2001-2004, de Bijzondere Bepalingen van het K.N.W.V. en het K.B.Y.V., alsmede de klassevoorschriften voor IMS, ORC Club en IRC, de Wedstrijdbepalingen als omschreven in het boekje 'Wedstrijdbanen Westerschelde 2002' en de Aanvullende Wedstrijd-bepalingen behorende bij het programma en deze aankondiging. Dit boekje krijgt u vrijdagavond of zaterdagmorgend bij aanmelding.

WEDSTRIJDBEPALINGEN:
Deze kunnen worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat in het Clublokaal van de WV Breskens op vrijdag 26 april van 19.30 tot 22.00 uur, op zaterdag 27 april van 07.30 tot 08.00 uur en op zondag 28 april van 07.30 tot 08.00 uur.

METING en VEILIGHEIDSINSPECTIES
Deelnemende boten kunnen voor en na de wedstrijden gecontroleerd worden op hun veiligheidsuitrusting volgens de Bijzondere Bepalingen van het Offshore Racing Council, categorie 4 en op de reglementen van het IMS, ORC Club of IRC.

STARTS
Bij geschikte omstandigheden kunnen twee wedstrijden per dag gevaren worden.
Het eerste waarschuwingssein op beide dagen is om 10.25 uur.
De starts vinden plaats in het wedstrijdgebied ten westen van het ankergebied Wielingen-Noord of voor de haven van Breskens.

JACHTHAVEN BRESKENS
Voor de deelnemers aan de wedstrijden zal tijdens het wedstrijdweekend vanaf de vrijdag voorafgaand tot en met de maandag hierop volgend geen liggeld worden berekend.

Meer info en inschrijven op: www.wvbreskens.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: