Farr 40 Mediterranean Championship

ATALANTI winnaar in de Farr 40 Mediterranean Championship, schipper en stuurman ISAF Vice-President George Andreadis (GRE) heeft daar een uitmuntende serie gevaren op het eerste grote evenement van de Middelandse Zee.
George Andreadis en zijn crew, inclusief Robbie Haines (USA) Soling olympisch Goud medaillewinnaar 1984 als taktieker domineerde voortreffelijk deze serie door de laatste 3 wedstrijden als eerste te eindigen.

Het tweede evenement uit de serie van 3 zal gehouden worden in het magnefieke Porquerolles van Hyeres (FRA) van 16 tot 19 mei, gevolg door het laatste serie van dit evenement in Porto Rotondo (ITA) van 27 tot 30 juni 2002.

Farr 40 Mediterranean Championship website:
www.infolinkitalia.it/farr40_naples/index_2.html

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: