Olympische week te Frankrijk

  • Author: Ice
    Date: wo, 24/04/2002 - 02:00

Onze landgenoten scoren goed in de "Semaine Olympique Francais die gehouden wordt van 18 to 26 april. Na dag 3 zijn de volgende resultaten bekent waarbij Min Dezillie (BEL) nr1 in Europe, Sebastian Godefroid (BEL) een 4de plek heeft in de Finn, Carolijn Brouwer (NED) 6de in Europe, Pieter lantermans/Pim Nieuwenhuis (NED) 6de in 49er en Mitch booth/Herbert dercksen (NED) een 4de plek in Tornado.

Uitslagen in detail:
hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: