Olympische week te Frankrijk

  • Author: Ice
    Date: wo, 24/04/2002 - 02:00

Onze landgenoten scoren goed in de "Semaine Olympique Francais die gehouden wordt van 18 to 26 april. Na dag 3 zijn de volgende resultaten bekent waarbij Min Dezillie (BEL) nr1 in Europe, Sebastian Godefroid (BEL) een 4de plek heeft in de Finn, Carolijn Brouwer (NED) 6de in Europe, Pieter lantermans/Pim Nieuwenhuis (NED) 6de in 49er en Mitch booth/Herbert dercksen (NED) een 4de plek in Tornado.

Uitslagen in detail:
hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: