Olympische week te Frankrijk

  • Author: Ice
    Date: wo, 24/04/2002 - 02:00

Onze landgenoten scoren goed in de "Semaine Olympique Francais die gehouden wordt van 18 to 26 april. Na dag 3 zijn de volgende resultaten bekent waarbij Min Dezillie (BEL) nr1 in Europe, Sebastian Godefroid (BEL) een 4de plek heeft in de Finn, Carolijn Brouwer (NED) 6de in Europe, Pieter lantermans/Pim Nieuwenhuis (NED) 6de in 49er en Mitch booth/Herbert dercksen (NED) een 4de plek in Tornado.

Uitslagen in detail:
hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: