Olympische week te Frankrijk

  • Author: Ice
    Date: wo, 24/04/2002 - 02:00

Onze landgenoten scoren goed in de "Semaine Olympique Francais die gehouden wordt van 18 to 26 april. Na dag 3 zijn de volgende resultaten bekent waarbij Min Dezillie (BEL) nr1 in Europe, Sebastian Godefroid (BEL) een 4de plek heeft in de Finn, Carolijn Brouwer (NED) 6de in Europe, Pieter lantermans/Pim Nieuwenhuis (NED) 6de in 49er en Mitch booth/Herbert dercksen (NED) een 4de plek in Tornado.

Uitslagen in detail:
hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: