ORANGE hersteld (foto update)

  • Author: Ice
    Date: wo, 24/04/2002 - 02:00

De technische magiër Yves Le Blévec heeft de klus geklaard.
Hij heeft het kogelgewricht dat rondom 170° beschadigt was hersteld met een noodreparatie en nu maar hopen dat de boel ineen blijft wat er staat zomaar eventjes 60 to 70 ton druk op.

Hopend op een goede thuiskomst van deze jongens houden wij u op de hoogte.

www.maxicatamaran-orange.com

Foto © JB Epron

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun datagedreven digitale marketing en e-commerce optimalisaties met zijn online marketing bedrijf Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: