Mega aktie en Hot babes: Worrell 1000

  • Author: Ice
    Date: vr, 26/04/2002 - 02:00

STEL U VOOR snowboarden in South Beach (US), Daytona beach (US), Myrtle Beach en the Outer Banks.
Lijkt onmogelijk? Want dat is te doen op sneeuw.Maar neem dezelfde actie, atributen en mafkezen op een hi-tech catamaran, racen van strand naar strand langs de oostkust van de US zoals een de Tour de France (FRA) en je hebt de Worrell 1000-de zeilversie van snowboarden - met een enorme halfpipe aan kaap Hatteras te Noord Carolina.

Deze race die bijna 2 weken duurt met 12 stops tussen start en finish (lees crazy starts and impossible beachlandings) met 122mijl als langste rak gaat door dit jaar van 5 tot 18 mei.
Dit jaarlijks spektakel ginder is het mekka van de beroepsfotograaf want er zullen stunts uitgehaald worden ginder die zelfs mijn petje te boven gaan, zoals u hiernaast op de foto kan zien

Mocht u zich willen inschrijven sluit dan eerst een goede levensverzekering af en bekijk het filmpje hieronder.
[Modem 56k,Kabel,ADSL]

Worrell 1000 website:
www.worrell1000.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: