België op het podium tijdens Olympische week

  • Author: Ice
    Date: ma, 29/04/2002 - 02:00

Met een 2de plaats overal heeft DEZILLIE Min (BEL) een podiumplaats verovert tijdens in de Europe klasse tijdens de eerste Olympische zeilweek in Frankrijk. BROUWER Carolijn (NED) haalde een 6de plek overal in dezelfde klasse.GODEFROID Sebastien (BEL) in de Finn net niet op het podium met een 4de plek.Toch geen verkeerde prestatie in een veld van 47 boten.BOOTH Mitch/DERCKSEN Herbert (NED) met hun Tornado 6de

Proficiat damens en heren jullie waren er weeral bij om onze Benelux kleuren te verdedigen.

Uitslagen in detail:
hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: