België op het podium tijdens Olympische week

  • Author: Ice
    Date: ma, 29/04/2002 - 02:00

Met een 2de plaats overal heeft DEZILLIE Min (BEL) een podiumplaats verovert tijdens in de Europe klasse tijdens de eerste Olympische zeilweek in Frankrijk. BROUWER Carolijn (NED) haalde een 6de plek overal in dezelfde klasse.GODEFROID Sebastien (BEL) in de Finn net niet op het podium met een 4de plek.Toch geen verkeerde prestatie in een veld van 47 boten.BOOTH Mitch/DERCKSEN Herbert (NED) met hun Tornado 6de

Proficiat damens en heren jullie waren er weeral bij om onze Benelux kleuren te verdedigen.

Uitslagen in detail:
hyeres.ffvoile.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: