4 en 5 mei Roompot Marina Cup

Op 4 en 5 mei a.s. is het weer zover. Voor de 3e keer wordt de Roompot Marina Cup georganiseerd. Het succes in 2001 heeft de organisatie doen besluiten om het aantal deelnemers uit te breiden.
In 2000 werd er gestart met de eenheidsklasse de Beneteau First 40.7. Net als in 2001 zijn er naast deze eenheidsklasse nog de volgende eenheidsklassen uitgenodigd; de Beneteau 40.7, 36.7 en 31.7 en de X-99. Ook IMS 2-3 en de open klasse zijn welkom.

Hierboven op de foto ziet u de organisator-schipper in actie :)

Inschrijvingen en meer info:
www.befirst.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: