AMER SPORTS TOO kan de startlijn halen op 25 mei

VOLVO OCEAN RACE - De plannen zijn rond voor AMER SPORTS TOO om de startlijn te halen voor 25 mei in La Rochelle (FRA).
Het jacht zal ontscheept worden in Liverpool op 14 mei, de dag dat het arriveert vanuit Halifax (CAN) zal het op eigen kracht naar Southampton varen waar het bij de "Camper and Nicholson" jachtwerf haar nieuwe mast krijgt.

Schipper Lisa MCdonald zegt ons dat het werk op tijd klaar zal zijn en dat de racecrew haastig in de weer zal zijn om de boot in puike conditie zelf in delivery naar Frankrijk te brengen, geschatte aankomst in La Rochelle: 22 mei.

Het zal een zware periode worden voor de crew van Lisa MCdonald want de andere teams hebben de kans gehad om uit te rusten met hun families die zijn overgevlogen, maar uiteindelijk het belangrijkste is dat ze kunnen racen in de 8ste etappe.
uitgebreid nieuws op de Volvo Ocean Race site:
www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: