Goes Trophy review weekend 1 (NED)

Zaterdag 11 mei werd er gevaren in twee klassen bij een zeer matige wind en een mistige Oosterschelde. Vooraan in de wedstrijd werd er van zeer nabij strijd geleverd tussen een MAX FUNN, Melges SHARK, de nieuwe X332 sport en een zeer goed draaiende j92 Marjet.
Door het draaien van de stroming werd en het wegvallen van de wind kregen de kleinere schepen het moeilijk om het parcours uit te varen...Helaas. Vooraan verslikte de x442 zich in het Parcours en nam de Marjet de 1ste plaats.Kciroy domineerde klasse II.

Na een frisse pint op de steigerbar en een woelige nacht in het lokale café het loze vissertje werd er bij een zeer matige ZW weerom gestart voor een korte baan. Weerom lieten de kleine open sportboten MAX FUNN en MELGES zich opmerken. Ditmaal was het de Melges die EXCAPE (X332s) te snel afwas. Proficiat voor de jonge bemanning van Shark dewelke een tactisch perfect parcours aflegde.

Nu zaterdag wordt er opnieuw gevaren met een 25tal leuke schepen aan de start!! Iedereen welkom!!
Ook de redactie van Clubracer

uitslagen na het 1ste weekend:
12/05/02 CRC A
1) SHARK eigenaar: C VAN DEN HAUTEC
2) EXCAPE
3) MARJET
4) TEN
5) RED SHARK
6) NANNI
7) BLUE HOPPER
8) MEEUW
9) JAM VAN GENT (DNF)
10) BOJANGLES (RET)

12/05/02 CRC B&C
niemand gefinished!

13/05/02 CRC A
1) HARJET
2) EXCAPE
3) SHARK
4) TEN
5) NANNI
6) RED SHARK
7) BLUE HOPPER
8) BOJANGLES HARJET (DNF)
9) JAM VAN GENT (DNF)
10) BIG SHOW (DNF)

13/05/02 CRC B&C
1) KCIROY
2) FREYA II
3) TEAM SPIRIT (DNF)
4) MELWIND (DNF)
5) WHOMPER (DNF)

Website Goes Trophy:
www.intersoftbelgium.com/goes/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: