Laureus Regatta - Monte Carlo, MONACO

  • Author: Ice
    Date: di, 14/05/2002 - 02:00

America's Cup schippers in de Laureus Regatta ter ere van de vermoorde Sir Peter Blake.
Een sterk veld met de meeste America's Cup schippers en beroemdheden (lees hot babes) zijn nu aan de start in de Laureus Regatta in Monte Carlo van 13 tot 14 mei 2002.

De match race onder supervisie van het ISAF en georganiseerd door de jachtclub van Monaco vanuit het Meridien Beach Plaza is een van de vele high class evenementen die plaats vinden tijdens de uitreiking van Laureus World Sports Awards ceremony op 14 mei 2002.

Het racen zelf gebeurt in gelijkaardige zorgvuldig uitgekozen jachten van de Nautor's Swan reeks.
De grote finale met de 2 gekwalificeerde teams zal plaats vinden tussen twee 80 voeters vanuit de Swan reeks op 14 mei.

Elke eigenaar die zijn Swan ter beschikking heeft gestelt zal een speciaal limited edition Panerai horloge in ontvangst mogen nemen en de winnende Match race schipper rijd met een gloednieuwe Mercedes CLK 240 naar huis.

Ikzelf was tijdens de vorige Laureus crewmember aan boord van Brainwave (NED) een Swan 56R en kan u vertellen dat er daar serieus geknokt wordt tussen die hotshot schippers matchracend tussen de fortuinen van de wereld en de hot celebretity babes.
Jan Brand met zijn Brainwave zal deze keer voor de 2de maal participeren in de Laureus volledig bemand door Nederlanders en Belgen

Meer info over de Laureus:
www.laureus.com

Op de foto "Brainwave" (NED) met op de achtergrond de skyline van Monaco

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: