Volvo Optimist Open Dutch Championship 2002

Nik Pletikos (SLO 63) wint Volvo Optimist Dutch Open Championship 2002 in Workum. Tweede is Philip Matika (CRO 819). Steven Le Fevre (op 3) beste Nederlandse jongen en Mandy Mulder (op 4) beste Nederlandse meisje. Beste Belgische jongen is Deliens Barnabe (op 11) en Maes Laura beste Belgisch meisje (op 14)

De eerste 5 zeilers zijn uitgenodigd voor de WK; de daaropvolgende 8 voor het EK.

Op de foto ziet u vooraan NED 2447 Steven le Fevre. Eerste Nederlander en titelverdediger. Foto © Annemiek van Kinderen

VOLVO Optimist Dutch Open Championship site:
www.optimist.nl/ONK2001/VODO2002.htm

Meer foto's van Annemiek van Kinderen:
www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: