Belgacom aan de start van de Course des Phares !

  • Author: Ice
    Date: wo, 15/05/2002 - 02:00

Ondanks de perikelen met de mast die gebroken was tijdens een kanaaltocht zijn ze er in geslaagd om de trimaran klaar te stomen voor dit evenement.
"La Course des Phares" is een wedstrijd in teamverband op de oceaan die openstaat voor multihulls van 60 voet zoals de Belgacom trimaran (BEL) . Deze wedstrijd bestaat uit slechts één etappe. De 13 boten vertrekken vanuit Calais, maken een ommetje langs enkele mythische vuurtorens nabij de Europese kusten en keren terug richting Calais voor de finish.

De multihulls vertrekken zondag 19 mei voor de haven van Calais. De aankomst, eveneens in Calais, is gepland tussen 26 en 29 mei

Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

La Course des Phares info:
www.calais.cci.fr/course/CoursePhares.html

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: