Belgacom aan de start van de Course des Phares !

  • Author: Ice
    Date: wo, 15/05/2002 - 02:00

Ondanks de perikelen met de mast die gebroken was tijdens een kanaaltocht zijn ze er in geslaagd om de trimaran klaar te stomen voor dit evenement.
"La Course des Phares" is een wedstrijd in teamverband op de oceaan die openstaat voor multihulls van 60 voet zoals de Belgacom trimaran (BEL) . Deze wedstrijd bestaat uit slechts één etappe. De 13 boten vertrekken vanuit Calais, maken een ommetje langs enkele mythische vuurtorens nabij de Europese kusten en keren terug richting Calais voor de finish.

De multihulls vertrekken zondag 19 mei voor de haven van Calais. De aankomst, eveneens in Calais, is gepland tussen 26 en 29 mei

Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

La Course des Phares info:
www.calais.cci.fr/course/CoursePhares.html

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: