Laureus Regatta - Bruni rijft Mercedes binnen

  • Author: Ice
    Date: wo, 15/05/2002 - 02:00

De Italiaan Francesco Bruni rijd weg met de sterprijs van de Laureus Regatta 2002 een Mercedes CLK.Niet slecht voor Francesco die 281ste staat op de ISAF World Match Race Rankings!

De Laureus Regatta is een match-race evenement gevaren in de luxe zeiljachten van Nautor Swan.Bruni kwam na dag 1 al perfect op het scorebord door een 4-0 op zijn naam te scoren tegen Peponnet, Riley en Ainslie zijn vorig rivaal in de Laser klasse.

SIR PETER BLAKE Nieuwzeelands meestgekende schipper en stichter van de World Sports Academy, vermoord vorig jaar door piraten in de Amazone kreeg twee awards:
1) Laureus Lifetime Achievement Award
2) Laureus Sport for Good Award

Zijn weduwe Lady Pippa en hun twee kinderen namen de 2 awards in ontvangst met een staande ovatie van niemand minder dan Sean Connery de albekende fimacteur uit de James Bond reeks

Meer info over de Laureus:
www.laureus.com

Of ons voorgaand artikel:
www.clubracer.be/news

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: