Nieuwe Belgische schipper op Aquitaine Innovations

Patrick de Radrigues (BEL) heeft de Open 60 Aquitaine Innovations gekocht om mee te dingen in de Around Alone die start op 15 september 2002.
De Radrigues de 45 jarige belgische schipper heeft zijn late inschrijving gemeld en zal zijn sponsor bekend maken midden juni.

Om de campagne smoot te laten verlopen heeft hij de ex-shorecrew van Yves Parlier (de vorige schipper van Aquitaine Innovations) binnen gehaald die aanwezig was tijdens Yves zijn succesvolle Fastnet, Transat Jacques Vabre, Gold Race, Route Du Rhum, en de Round Europe race.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: