Clubracer even in vertraging tijdens de NSR 2002

Omdat het volledig publish team aan boord zat van "THE MATRIX een 40.7 in IMS 2 klasse tijdens de Yeoman Challange een onderdeel van de North sea regatta.
Zij hebben zich kranig op een 6de plaats overal weten worstelen na de 4 eerste plaatsen ingenomen te zijn door de proffesionals, dit zijn de teams met pro-bemanning aan boord zoals Jochem Visser,Hans Horrevoets en Carolijn Brouwer in een veld van 21 boten. De 5de plek was voor het team "OXYGEN" ook een Belgische boot,Oxygen de IMX40 die de Commodores Cup gaat varen (foto onderaan).

Het was een super evenement, organisatie in orde,prachtige windward leeward banen, feest in orde, catering in orde,... wij vonden dit een top evenement en danken hierbij de organisatie van de NSR 2002 voor dit prachtige zeilweekend dat zij ons gegeven hebben en hopen volgend jaar weer van de partij te zijn met onze boot. Foto © Annemiek van Kinderen
Meer nieuws volgt en morgen draaien we weer op kruissnelheid want Ice onze racejunkie heeft slaap te kort, u ziet hem aan het roer staan foto bovenaan samen zijn taktieker Bruno van Cant en de rest van zijn trouwe geoliede crew.

NSR2002 website met volledige uitslagen:
www.nsr.nl

Meer foto's van Annemiek van Kinderen:
www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: