Goes trophy review weekend 2 (NED)

Laatste manche van de goes trophy met nog drie potentiële titelkandidaten: Shark (melges 24) gestuurd door Marc Flamand (BEL), Excape (X332) het paradepaardje van Eddy Verbinnen (BEL) en de nederlandse Marjet, een zeer goed getunede j92.

Tijdens de startprocedure nam de wind met rasse schreden toe. Shark bezorgde zich met een lopende koers meteen een konfortabele voorsprong. Hierachter vormde zich een peleton X-Yachten, gaande van de X442 (Nanni) over de X382 (Freja) de winnaar van de Cutty Sark Race, en twee zeer goed draaiende X412'en.

Ondanks de verwoede pogingen van Eddy Verbinnen moest hij de duimen leggen voor de jonge crew van de Shark! Proficiat! De melges vloog tegen 15 knopen over de lijn. Ook de andere schepen streden verwoed voor de ereplaatsen. Het wedstrijdcomité wenst hen allen te danken voor hun aanwezigheid en iedereen uit te nodigen op de volgende editie waar weerom een zeer rijkelijk gevulde steigerbar aanwezig zal zijn!

Website Goes Trophy met de uitslagen:
www.intersoftbelgium.com/goes/

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: