Slecht nieuws voor VVW Nieuwpoort

  • Author: Ice
    Date: wo, 22/05/2002 - 02:00

De 4 landenwedstrijd EURO REGATTA 2002 in handen van VVW Nieuwpoort gaat niet door, te weinig belangstelling vanuit het buitenland meld het VVW ons

Deze race stond open voor zowel teams met volle bemanning alsook een aparte klasse dual handed.

Zij zouden een 438 mijl voor de boeg hebben gehad met 2 tussenstops in Duinkerke (FRA) en Cowes (GBR). Het is doordat deze landen die geen deelnemers hebben kunnen motiveren voor deelname dat de race niet door gaat.

Meer info: (niet echt up to date want er staat daar nog geen vermelding van de aflassing)
vvw nieuwpoort

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: