Slecht nieuws voor VVW Nieuwpoort

  • Author: Ice
    Date: wo, 22/05/2002 - 02:00

De 4 landenwedstrijd EURO REGATTA 2002 in handen van VVW Nieuwpoort gaat niet door, te weinig belangstelling vanuit het buitenland meld het VVW ons

Deze race stond open voor zowel teams met volle bemanning alsook een aparte klasse dual handed.

Zij zouden een 438 mijl voor de boeg hebben gehad met 2 tussenstops in Duinkerke (FRA) en Cowes (GBR). Het is doordat deze landen die geen deelnemers hebben kunnen motiveren voor deelname dat de race niet door gaat.

Meer info: (niet echt up to date want er staat daar nog geen vermelding van de aflassing)
vvw nieuwpoort

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: