Slecht nieuws voor VVW Nieuwpoort

  • Author: Ice
    Date: wo, 22/05/2002 - 02:00

De 4 landenwedstrijd EURO REGATTA 2002 in handen van VVW Nieuwpoort gaat niet door, te weinig belangstelling vanuit het buitenland meld het VVW ons

Deze race stond open voor zowel teams met volle bemanning alsook een aparte klasse dual handed.

Zij zouden een 438 mijl voor de boeg hebben gehad met 2 tussenstops in Duinkerke (FRA) en Cowes (GBR). Het is doordat deze landen die geen deelnemers hebben kunnen motiveren voor deelname dat de race niet door gaat.

Meer info: (niet echt up to date want er staat daar nog geen vermelding van de aflassing)
vvw nieuwpoort

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: