Course des Phare: Belgacom op zee vanaf zondag...

De 'Course des Phares', waarvan het startsein gepland was op zondag 19 mei, zal precies 1 week later van start gaan voor zover de meteorologische condities (toch nog een windsnelheid van 25 knopen!) worden bevestigd.

De 10 bemanningen, die zich voor deze 2de manche van het Wereldkampioenschap "multihulls" hebben ingeschreven, wachten nu al 8 dagen in stand-by, maar dat deert Jean-luc Néliéas, de skipper van Belgacom, in het geheel niet.

"De bemanningsleden hebben enkele dagen vakantie gehad en het logistiek team werkte verder aan de nieuwe mast die klaar moet zijn tegen de Grote Prijs van België. Zeker wil ik dat de Course des Phares, waar we de overwinning nastreven, zo vlug mogelijk van start gaat, maar deze extra week was ook wel welkom..."

Zondag wordt het startsein om 14 uur gegeven. En deze keer, meer dan waarschijnlijk.

Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

Multis online:
http://www.multis-online.com/

La Course des Phares info:
www.calais.cci.fr/course/CoursePhares.html

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: